ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

katochi-pistopoihtika

Επίπεδο Γ2 – Level 3 Certificate in ESOL International (CEF C2)

Οι κάτοχοι πτυχίων που αντιστοιχούν στο επίπεδο Γ2, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών (Common European Framework of Reference for Languages, CEF or CEFR), είναι σε θέση να κατανοούν με ευκολία σχεδόν τα πάντα στον προφορικό και γραπτό λόγο. Μπορούν να συνοψίζουν και να αναδιατυπώνουν πληροφορίες από διάφορες πηγές, να δημιουργούν επιχειρήματα, να παράγουν δομημένο προφορικό και γραπτό λόγο. Μπορούν να εκφραστούν αυθόρμητα, με ευφράδεια και ακρίβεια.

Το επίπεδο Γ2, σύμφωνα με το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), αντιστοιχεί στην Άριστη γνώση και μοριοδοτείται με 70 μονάδες.


Επίπεδο Γ1 – Level 2 Certificate in ESOL International (CEF C1)

Οι κάτοχοι πτυχίων που αντιστοιχούν στο επίπεδο Γ1, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών (Common European Framework of Reference for Languages, CEF or CEFR), είναι σε θέση να κατανοούν ένα μεγάλο εύρος απαιτητικών κειμένων και να αντιλαμβάνονται δυσδιάκριτα νοήματα. Μπορούν να συνοψίζουν και να αναδιατυπώνουν κείμενα αποτελεσματικά για κοινωνικούς, ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορούν να παράγουν καθαρό και με συνοχή γραπτό λόγο για σύνθετα θέματα και ζητήματα. Μπορούν να εκφραστούν αυθόρμητα, με ευφράδεια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Το επίπεδο Γ1, σύμφωνα με το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), αντιστοιχεί στην Πολύ καλή γνώση και μοριοδοτείται με 50 μονάδες.


Επίπεδο Β2 – Level 1 Certificate in ESOL International (CEF B2)

Οι κάτοχοι πτυχίων που αντιστοιχούν στο επίπεδο Β2, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών (Common European Framework of Reference for Languages, CEF or CEFR), είναι σε θέση να κατανοούν την κεντρική ιδέα σύνθετων κειμένων καθώς και τεχνικά ζητήματα στο πεδίο της ειδίκευσής τους. Μπορούν να παράγουν καθαρό και λεπτομερή γραπτό λόγο για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και να αναπτύσσουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για διάφορα ζητήματα. Μπορούν να συζητήσουν αυθόρμητα και με ευφράδεια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με αγγλόφωνους.

Το επίπεδο Β2, σύμφωνα με το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), αντιστοιχεί στην Καλή γνώση και μοριοδοτείται με 30 μονάδες..

Επίπεδο Β1 – Entry Level Certificate in ESOL International (Entry 3) (CEF B1)

Οι κάτοχοι πτυχίων που αντιστοιχούν στο επίπεδο Β1, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών (Common European Framework of Reference for Languages, CEF or CEFR), είναι σε θέση να κατανοούν τα κύρια σημεία κειμένων τα οποία αφορούν απλά και οικεία ζητήματα, όπως δουλειά, σχολείο, προσωπικά ενδιαφέροντα κτλ. Είναι σε θέση να διαχειριστούν καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν ενώ ταξιδεύουν σε χώρες όπου τα Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα. Μπορούν να παράγουν απλά κείμενα για θέματα με τα οποία είναι εξοικειωμένοι ή εμπίπτουν στα ενδιαφέροντά τους. Μπορούν να εκφέρουν άποψη, να περιγράψουν εμπειρίες, όνειρα, ελπίδες, σχέδια κτλ.

Το επίπεδο Β1, σύμφωνα με το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), αντιστοιχεί στη Μέτρια γνώση.


Επίπεδο Α2 – Entry Level Certificate in ESOL International (Entry 2) (CEF A2)

Οι κάτοχοι πτυχίων που αντιστοιχούν στο επίπεδο Α2, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών (Common European Framework of Reference for Languages, CEF or CEFR), είναι σε θέση να κατανοούν κοινές προτάσεις και εκφράσεις οι οποίες χρησιμοποιούνται σε απλές καταστάσεις, όπως προσωπικές πληροφορίες, οικογένεια, ψώνια/αγορές κτλ. Μπορούν να επικοινωνήσουν για απλά θέματα και να περιγράψουν με απλό τρόπο ό,τι αφορά στην καθημερινότητά τους.

Επίπεδο Α1 – Entry Level Certificate in ESOL International (Entry 1) (CEF A1)

Οι κάτοχοι πτυχίων που αντιστοιχούν στο επίπεδο Α1, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών (Common European Framework of Reference for Languages, CEF or CEFR), είναι σε θέση να κατανοούν και να χρησιμοποιούν απλές, καθημερινές εκφράσεις. Μπορούν να συστήσουν τον εαυτό τους και άλλους ανθρώπους. Μπορούν να κάνουν και να απαντήσουν σε ερωτήσεις αναφορικά με τα προσωπικά τους στοιχεία, πού μένουν, ανθρώπους που γνωρίζουν κτλ. Μπορούν να επικοινωνήσουν με απλό τρόπο δεδομένου ότι ο συνομιλητής τους θα μιλάει αργά, καθαρά και θα είναι διατεθειμένος να τους βοηθήσει.

Πληροφορίες για Εγγραφές

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή καλέστε στο 2103306030


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Σόλωνος 108, Αθήνα, 10681

Εμπιστευθείτε την AXXON PLUS.

Θα μάθετε Αγγλικά με Πιστοποίηση.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:


Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου