Πιστοποιημένος Tour Leader

pistopoiimenos-tour-leader

Σε ποιους απευθύνεται:

 • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εργαστούν ως Tour Leader αποκτώντας Βρετανική Πιστοποίηση.
 • Σε όλους του αποφοίτους των σχολών, ΙΕΚ, ΑΤΕΙ του τουριστικού τομέα που επιθυμούν να εκπαιδευτούν να εξειδικευτούν και να αναβαθμίσουν το επίπεδο γνώσεων τους.
 • Σε όσους θέλουν να απασχοληθούν στον τουριστικό τομέα και αγαπούν τα ταξίδια.
 • Σε ήδη απασχολούμενους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις – δεξιότητες τους και να αποκτήσουν Βρετανική Πιστοποίηση.

Τμήματα:

Η Axxon Plus διοργανώνει σεμινάρια Tour Leader σε ολιγομελή τμήματα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα, απόγευμα. Η διάρκεια των προγραμμάτων Tour Leader είναι 20 (είκοσι) ώρες. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και ολοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή.

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον αναγνωρισμένο Βρετανικό φορέα πιστοποίησης NOCN (Ofqual) και σου παρέχεται η δυνατότητα να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου, αποκτώντας την πιο περιζήτητη πιστοποίηση.

Ενότητες Σεμιναρίου:

1.Tour Leader – Προφίλ επαγγέλματος: 5 ώρες

 • Τομέας Δραστηριοτήτων
 • Επαγγελματικά καθήκοντα – Υποχρεώσεις – Δικαιώματα

2.Τουρισμός – τουριστικές επιχειρήσεις: 5 ώρες

 • Έννοια τουρισμού, Μορφές και είδη τουρισμού
 • Τουριστικές επιχειρήσεις – ιδιαιτερότητες (ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα, αεροπορικές εταιρίες, κρουαζιερόπλοια κλπ) και tour leader.

3.Τουριστικό πακέτο: 5 ώρες

 • Τουριστικό πακέτο – ανάλυση υπηρεσιών – ιδιαιτερότητες
 • Όροι συμμετοχής – ανάλυση

4.Επαγγελματικά προσόντα – Δεξιότητες: 5 ώρες

 • Customer service
 • Τεχνική πωλήσεων
 • Διαχείριση προβλημάτων – μελέτη περιπτώσεων

5.Ολοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή

 • Πρακτική – Δράσεις – Roll plays

Γιατί να επιλέξεις το ‘’Tour Leader’’:

Ο στόχος του Tour Leader seminar είναι να προσφέρει στον εκπαιδευόμενο την απαραίτητη ρεαλιστική γνώση που χρειάζεται σε πραγματικές συνθήκες, ώστε άμεσα να είναι ικανός να εργαστεί ως Tour Leader και να νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του και τις ικανότητές του!

Ώρες σεμιναρίου:

20 + ολοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή

Εκπαιδευτής:

Ο Κωνσταντίνος Μάρκουλας με εμπειρία από το 1989 ως ξεναγός στη Ρώμη και εν συνεχεία από το 2000 ως Tour Leader είναι ο επικεφαλής στον τομέα της εκπαίδευσης του σεμιναρίου Tour Leader με τον ρόλο βασικού εισηγητή. Γεννημένος το 1963, σπούδασε στη Σχολή δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο Ουρμπίνο στην Ιταλία. Παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ρώμη και εργάσθηκε περίπου δέκα έτη ως ξεναγός στην «Αιώνια πόλη». Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο χώρος του τουρισμού τον κερδίζει και πλέον αναλαμβάνει την συνοδεία ελληνικών γκρουπ στο εξωτερικό ως Tour Leader. Το αγαπημένο του χόμπι, τα ταξίδια αποφασίζει να το κάνει επάγγελμα. Συνεργάζεται έως και σήμερα με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας χαράζοντας μια επιτυχημένη πορεία.

Παράλληλα με τα ταξίδια, δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης ως εισηγητής στο σεμινάριο Tour Leader «μεταφέροντας» εμπειρία 30 ετών, τεχνογνωσία και εξειδικευμένες γνώσεις με στόχο την σωστή προετοιμασία υποψήφιων για την απόκτηση Βρετανικής πιστοποίησης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας στο χώρο των ταξιδιών.

Tour Leader με διεθνή πιστοποίηση & αναγνώριση:

Με την κατάρτισή σου στο σεμινάριο «Tour Leader», στο ΚΔΒΜ2 Axxon Plus, έχεις τη δυνατότητα απόκτησης κορυφαίας πιστοποίησης με διεθνή αναγνώριση από το βρετανικό φορέα NOCN

Τρόπος διεξαγωγής (δια ζώσης και εξ αποστάσεως):

To σεμινάριο πραγματοποιείται α) δια ζώσης και β) εξ αποστάσεως (e-learning σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση).

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ιδανική εάν πρέπει να προσαρμοστεί εργασία, οικογένεια ή άλλες δεσμεύσεις. Είναι επίσης εξαιρετικά επωφελές για γρήγορη παρακολούθηση σπουδών χωρίς απόλυτα χρονοδιαγράμματα.

Επισημάνσεις:

Έναρξη και κόστος σεμιναρίου:έκπτωση 40% για εγγραφές Ιουνίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή καλέστε στο 2103306030


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
α) δια ζώσης
β) εξ αποστάσεως (e-learning σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση).


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:


Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου