ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΟΠΩΛΗ
                                - 
                        Σε ποιους απευθύνεται:
                        
Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ της AXXON PLUS είναι Iσότιμη των Σχολών Επαγγελμάτων Κρέατος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σύμφωνα με την ΑΔΑ: 9Β7Ο4653ΠΓ-6Ω8 (Αριθ. Πρωτ.: 630/340876)
Διαθέτει ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ εργαστήρια με πλούσιο εργαστηριακό εξοπλισμό για την πρακτική εκπαίδευση των καταρτιζόμενων.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν:
- να αποκτήσουν βεβαίωση κρεοπωλείου (Πιστοποίηση)
 - να ανοίξουν δικό τους κρεοπωλείο
 - να ασχοληθούν με την κοπή και επεξεργασία του κρέατος
 - να εργαστούν ως υπάλληλοι σε κρεοπωλεία & super market
 
 - 
                                    Σε ποιους απευθύνεται:
                                    
- 0% Ανεργία στο επάγγελμα του Κρεοπώλη
 - Άριστοι και έμπειροι επαγγελματίες του χώρου σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους
 - Σύγχρονες εγκαταστάσεις & εργαστήρια
 - Προσομοίωση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας
 - Δωρεάν πρώτες ύλες
 
 - 
                                    Τμήματα
                                    
Η Axxon Plus διοργανώνει σεμινάρια Πιστοποίησης Κρεοπωλών σε ολιγομελή τμήματα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.
Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε οι ίδιοι το τμήμα που σας ταιριάζει, επιλέγοντας ανάμεσα σε πρωινό και απογευματινό τμήμα.
 - 
                                    Ενότητες Σεμιναρίου:
                                    Θεωρητικό μέρος
Διδάσκονται σε βάθος από εξειδικευμένο κτηνίατρο στο κρέας:
- Κτηνιατρικές δομές, σφαγεία και πτηνοσφαγεία
 - Στοιχεία ανατομίας, φυσιολογίας, παθολογίας και ζωοτεχνίας
 - Υγιεινή εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και προσωπικού.
 - Γενικά για τα ορνιθοειδή, κουνέλια και θηράματα.
 - Εμπορία κρέατος και παραπροϊόντων
 - Οργάνωση κρεοπωλείου
 - Εκτίμηση κατηγοριών σφαγίων και πτηνών
 - Μετατροπή των σφαγίων ζώων και των πτηνών σε κρέας και κτηνιατρικός
 - Ποιοτική κατάταξη
 - Γενικά για το κρέας
 - Παράγοντες αλλοίωσης του κρέατος και διάφορες αλλοιώσεις
 - Εργαστήρια επεξεργασίας και τυποποίηση νωπών, κατεψυγμένων κρεάτων και παραπροϊόντων σφαγής
 - Μέθοδοι συντήρησης κρεάτων και παραπροϊόντων σφαγής
 - Ισχύουσα νομοθεσία
 
- Κοπές κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, κουνέλι
 - Εκδορά χοιρινού
 - Αποστεώσεις όλων των ειδών κρεάτων
 - Τεμαχισμούς από ολόκληρα σφάγια
 - Παρασκευάσματα (ρολά, μπιφτέκια, λουκάνικα, παναρίσματα, μαρινάδες, μεριδοποιήσεις)
 
 - 
                                    Ώρες σεμιναρίου
                                    
- 85 (διδακτικές) ώρες θεωρητική διδασκαλία
 - 100 (διδακτικές) ώρες πρακτική εκπαίδευση
 - 15 (διδακτικές) ώρες εκπαιδευτικές επισκέψεις (3 μονοήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές)
 - 100 (διδακτικές) ώρες πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία
 - Δικαιολογητικά εγγραφής
 
 - 
                                    Δικαιολογητικά εγγραφής
                                    
- Ταυτότητα
 - ΑΦΜ
 - Έγχρωμη Φωτογραφία Ταυτότητας (2)
 - Απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης
 
 
Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
Παρόμοια σεμινάρια