Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο


  • Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:

    ‘Ολες τις ποικιλίες καφέ και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Τον πολιτισμό, την κουλτούρα και τα μυστικά του καφέ.

    Τρόποι επεξεργασίας και ελέγχου ποιότητας όλων των υλικών.

    Κατά τη διάρκεια του προγράμματος κάθε συμμετέχων στο πρόγραμμα θα μάθει, εφαρμόζοντας στη πράξη, τις τεχνικές όλων των τύπων καφέ (cappuccino, freddo, espresso κλπ ), την παρασκευή αφρόγαλα, σοκολάτας κλπ.

    Επιπλέον θα μάθει να χειρίζεται και να συντηρεί τις μηχανές και όλα τα εργαλεία ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα του τελικού προϊόντος.

    Η εργαστηριακή υποδομή, οι άριστοι καθηγητές, συνδυαστικά με τον χρόνο που διαρκεί η εκπαίδευση, δημιουργεί επαγγελματίες.

    Γνωστοί επιχειρηματίες του χώρου, προσλαμβάνουν τους απόφοιτους της axxonplus χωρίς να απαιτούν προϋπηρεσία.

Μοιραστείτε το:
Έναρξη νέου τμήματος:
Διάρκεια σεμιναρίου:

Basic: 20 (διδακτικές) ώρες

Advanced : 20 (διδακτικές) ώρες

Latte Art: 5 (διδακτικές) ώρες

Κόστος σεμιναρίου:

Κόστος barista:έκπτωση 40% για εγγραφές Μαΐου.

Κόστος σεμιναρίου Advanced:έκπτωση 50% για εγγραφές Μαΐου.

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Σόλωνος 108, Αθήνα, 10681
Μοιραστείτε το:

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου