Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
  • Σε ποιους απευθύνεται:

    Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ της AXXON PLUS είναι Iσότιμη των Σχολών Επαγγελμάτων Κρέατος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σύμφωνα με την ΑΔΑ: 9Β7Ο4653ΠΓ-6Ω8 (Αριθ. Πρωτ.: 630/340876)

    Διαθέτει ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ εργαστήρια με πλούσιο εργαστηριακό εξοπλισμό για την πρακτική εκπαίδευση των καταρτιζόμενων.

    Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν:

    • να αποκτήσουν βεβαίωση κρεοπωλείου (Πιστοποίηση)
    • να ανοίξουν δικό τους κρεοπωλείο
    • να ασχοληθούν με την κοπή και επεξεργασία του κρέατος
    • να εργαστούν ως υπάλληλοι σε κρεοπωλεία & super market
  • Σε ποιους απευθύνεται:
    • 0% Ανεργία στο επάγγελμα του Κρεοπώλη
    • Άριστοι και έμπειροι επαγγελματίες του χώρου σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους
    • Σύγχρονες εγκαταστάσεις & εργαστήρια
    • Προσομοίωση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας
    • Δωρεάν πρώτες ύλες
  • Τμήματα

    Η Axxon Plus διοργανώνει σεμινάρια Πιστοποίησης Κρεοπωλών σε ολιγομελή τμήματα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

    Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε οι ίδιοι το τμήμα που σας ταιριάζει, επιλέγοντας ανάμεσα σε πρωινό και απογευματινό τμήμα.

  • Ενότητες Σεμιναρίου:
    Θεωρητικό μέρος

    Διδάσκονται σε βάθος από εξειδικευμένο κτηνίατρο στο κρέας:

    • Κτηνιατρικές δομές, σφαγεία και πτηνοσφαγεία
    • Στοιχεία ανατομίας, φυσιολογίας, παθολογίας και ζωοτεχνίας
    • Υγιεινή εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και προσωπικού.
    • Γενικά για τα ορνιθοειδή, κουνέλια και θηράματα.
    • Εμπορία κρέατος και παραπροϊόντων
    • Οργάνωση κρεοπωλείου
    • Εκτίμηση κατηγοριών σφαγίων και πτηνών
    • Μετατροπή των σφαγίων ζώων και των πτηνών σε κρέας και κτηνιατρικός
    • Ποιοτική κατάταξη
    • Γενικά για το κρέας
    • Παράγοντες αλλοίωσης του κρέατος και διάφορες αλλοιώσεις
    • Εργαστήρια επεξεργασίας και τυποποίηση νωπών, κατεψυγμένων κρεάτων και παραπροϊόντων σφαγής
    • Μέθοδοι συντήρησης κρεάτων και παραπροϊόντων σφαγής
    • Ισχύουσα νομοθεσία
    Εργαστηριακές ασκήσεις
    • Κοπές κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, κουνέλι
    • Εκδορά χοιρινού
    • Αποστεώσεις όλων των ειδών κρεάτων
    • Τεμαχισμούς από ολόκληρα σφάγια
    • Παρασκευάσματα (ρολά, μπιφτέκια, λουκάνικα, παναρίσματα, μαρινάδες, μεριδοποιήσεις)
  • Ώρες σεμιναρίου
    • 85 (διδακτικές) ώρες θεωρητική διδασκαλία
    • 100 (διδακτικές) ώρες πρακτική εκπαίδευση
    • 15 (διδακτικές) ώρες εκπαιδευτικές επισκέψεις (3 μονοήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές)
    • 100 (διδακτικές) ώρες πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία
    • Δικαιολογητικά εγγραφής
  • Δικαιολογητικά εγγραφής
    • Ταυτότητα
    • ΑΦΜ
    • Έγχρωμη Φωτογραφία Ταυτότητας (2)
    • Απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης
Μοιραστείτε το:
Έναρξη νέου τμήματος:
Κόστος σεμιναρίου:

Έκπτωση 40% για εγγραφές Μαΐου.

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:

Σόλωνος 108, Αθήνα, 10681

Μοιραστείτε το:

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Παρόμοια σεμινάρια

Σχετικά Σεμινάρια

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ & ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Διδασκαλία ξένων γλωσσών σε Μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες

Eπαγγελματική Άδεια Χειριστή Μηχανημάτων Έργου (ΚΛΑΡΚ)

AI, WEB TOOLS AND CONTENT SITES FOR ENGLISH LANGUAGE TEACHERS

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οικονομικός Εγγραμματισμός