ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΟΠΩΛΗ
 
                                - 
                        Σε ποιους απευθύνεται:
                        Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ της AXXON PLUS είναι Iσότιμη των Σχολών Επαγγελμάτων Κρέατος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σύμφωνα με την ΑΔΑ: 9Β7Ο4653ΠΓ-6Ω8 (Αριθ. Πρωτ.: 630/340876) Διαθέτει ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ εργαστήρια με πλούσιο εργαστηριακό εξοπλισμό για την πρακτική εκπαίδευση των καταρτιζόμενων. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν: - να αποκτήσουν βεβαίωση κρεοπωλείου (Πιστοποίηση)
- να ανοίξουν δικό τους κρεοπωλείο
- να ασχοληθούν με την κοπή και επεξεργασία του κρέατος
- να εργαστούν ως υπάλληλοι σε κρεοπωλεία & super market
 
- 
                                    Σε ποιους απευθύνεται:
                                    - 0% Ανεργία στο επάγγελμα του Κρεοπώλη
- Άριστοι και έμπειροι επαγγελματίες του χώρου σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους
- Σύγχρονες εγκαταστάσεις & εργαστήρια
- Προσομοίωση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας
- Δωρεάν πρώτες ύλες
 
- 
                                    Τμήματα
                                    Η Axxon Plus διοργανώνει σεμινάρια Πιστοποίησης Κρεοπωλών σε ολιγομελή τμήματα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε οι ίδιοι το τμήμα που σας ταιριάζει, επιλέγοντας ανάμεσα σε πρωινό και απογευματινό τμήμα. 
- 
                                    Ενότητες Σεμιναρίου:
                                    Θεωρητικό μέροςΔιδάσκονται σε βάθος από εξειδικευμένο κτηνίατρο στο κρέας: - Κτηνιατρικές δομές, σφαγεία και πτηνοσφαγεία
- Στοιχεία ανατομίας, φυσιολογίας, παθολογίας και ζωοτεχνίας
- Υγιεινή εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και προσωπικού.
- Γενικά για τα ορνιθοειδή, κουνέλια και θηράματα.
- Εμπορία κρέατος και παραπροϊόντων
- Οργάνωση κρεοπωλείου
- Εκτίμηση κατηγοριών σφαγίων και πτηνών
- Μετατροπή των σφαγίων ζώων και των πτηνών σε κρέας και κτηνιατρικός
- Ποιοτική κατάταξη
- Γενικά για το κρέας
- Παράγοντες αλλοίωσης του κρέατος και διάφορες αλλοιώσεις
- Εργαστήρια επεξεργασίας και τυποποίηση νωπών, κατεψυγμένων κρεάτων και παραπροϊόντων σφαγής
- Μέθοδοι συντήρησης κρεάτων και παραπροϊόντων σφαγής
- Ισχύουσα νομοθεσία
 - Κοπές κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, κουνέλι
- Εκδορά χοιρινού
- Αποστεώσεις όλων των ειδών κρεάτων
- Τεμαχισμούς από ολόκληρα σφάγια
- Παρασκευάσματα (ρολά, μπιφτέκια, λουκάνικα, παναρίσματα, μαρινάδες, μεριδοποιήσεις)
 
- 
                                    Ώρες σεμιναρίου
                                    - 85 (διδακτικές) ώρες θεωρητική διδασκαλία
- 100 (διδακτικές) ώρες πρακτική εκπαίδευση
- 15 (διδακτικές) ώρες εκπαιδευτικές επισκέψεις (3 μονοήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές)
- 100 (διδακτικές) ώρες πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία
- Δικαιολογητικά εγγραφής
 
- 
                                    Δικαιολογητικά εγγραφής
                                    - Ταυτότητα
- ΑΦΜ
- Έγχρωμη Φωτογραφία Ταυτότητας (2)
- Απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης
 
Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
Παρόμοια σεμινάρια
                         
                                 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    