ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΟΠΩΛΗ

kreopolis

Σε ποιους απευθύνεται:

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ της AXXON PLUS είναι Iσότιμη των Σχολών Επαγγελμάτων Κρέατος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σύμφωνα με την ΑΔΑ: 9Β7Ο4653ΠΓ-6Ω8 (Αριθ. Πρωτ.: 630/340876)

Διαθέτει ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ εργαστήρια με πλούσιο εργαστηριακό εξοπλισμό για την πρακτική εκπαίδευση των καταρτιζόμενων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν:

  • να αποκτήσουν βεβαίωση κρεοπωλείου (Πιστοποίηση)
  • να ανοίξουν δικό τους κρεοπωλείο
  • να ασχοληθούν με την κοπή και επεξεργασία του κρέατος
  • να εργαστούν ως υπάλληλοι σε κρεοπωλεία & super market

Σε ποιους απευθύνεται:

  • 0% Ανεργία στο επάγγελμα του Κρεοπώλη
  • Άριστοι και έμπειροι επαγγελματίες του χώρου σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους
  • Σύγχρονες εγκαταστάσεις & εργαστήρια
  • Προσομοίωση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας
  • Δωρεάν πρώτες ύλες

Τμήματα

Η Axxon Plus διοργανώνει σεμινάρια Πιστοποίησης Κρεοπωλών σε ολιγομελή τμήματα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε οι ίδιοι το τμήμα που σας ταιριάζει, επιλέγοντας ανάμεσα σε πρωινό και απογευματινό τμήμα.

Ενότητες Σεμιναρίου:

Θεωρητικό μέρος

Διδάσκονται σε βάθος από εξειδικευμένο κτηνίατρο στο κρέας:

  • Κτηνιατρικές δομές, σφαγεία και πτηνοσφαγεία
  • Στοιχεία ανατομίας, φυσιολογίας, παθολογίας και ζωοτεχνίας
  • Υγιεινή εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και προσωπικού.
  • Γενικά για τα ορνιθοειδή, κουνέλια και θηράματα.
  • Εμπορία κρέατος και παραπροϊόντων
  • Οργάνωση κρεοπωλείου
  • Εκτίμηση κατηγοριών σφαγίων και πτηνών
  • Μετατροπή των σφαγίων ζώων και των πτηνών σε κρέας και κτηνιατρικός
  • Ποιοτική κατάταξη
  • Γενικά για το κρέας
  • Παράγοντες αλλοίωσης του κρέατος και διάφορες αλλοιώσεις
  • Εργαστήρια επεξεργασίας και τυποποίηση νωπών, κατεψυγμένων κρεάτων και παραπροϊόντων σφαγής
  • Μέθοδοι συντήρησης κρεάτων και παραπροϊόντων σφαγής
  • Ισχύουσα νομοθεσία

Εργαστηριακές ασκήσεις

  • Κοπές κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, κουνέλι
  • Εκδορά χοιρινού
  • Αποστεώσεις όλων των ειδών κρεάτων
  • Τεμαχισμούς από ολόκληρα σφάγια
  • Παρασκευάσματα (ρολά, μπιφτέκια, λουκάνικα, παναρίσματα, μαρινάδες, μεριδοποιήσεις)

Ώρες σεμιναρίου

  • 85 (διδακτικές) ώρες θεωρητική διδασκαλία
  • 100 (διδακτικές) ώρες πρακτική εκπαίδευση
  • 15 (διδακτικές) ώρες εκπαιδευτικές επισκέψεις (3 μονοήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές)
  • 100 (διδακτικές) ώρες πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία
  • Δικαιολογητικά εγγραφής

Δικαιολογητικά εγγραφής

  • Ταυτότητα
  • ΑΦΜ
  • Έγχρωμη Φωτογραφία Ταυτότητας (2)
  • Απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Επισημάνσεις:

Έναρξη & Κόστος Προγράμματος:

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή καλέστε στο 2103306030


Κόστος σεμιναρίου:έκπτωση 40% για εγγραφές Νοεμβρίου.


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου
Σόλωνος 108, Αθήνα, 10681

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:


Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου