Top Kitchen Management
Όλα τα μυστικά του Top Kitchen Management. Το σεμινάριο αυτό θα παρουσιάσει αναλυτικά, τις λειτουργίες του σύγχρονου kitchen management προτείνοντας μεθόδους και τεχνικές για την πιο αποτελεσματική άσκησή του.
Θα βοηθήσει τα στελέχη μονάδων εστίασης να σχεδιάσουν την πολιτική διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού αλλά και την επιλογή του, τις συνεντεύξεις, τις προσλήψεις, την εκπαίδευση και την ένταξη του, στο χώρο εργασίας.
Παράλληλα θα αναλυθούν τρόποι και μέθοδοι για καλύτερη απόδοση, εύρυθμη λειτουργία και αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης κρίσεων αλλά και καθημερινών προβλημάτων την ώρα της εργασίας.
Θα αποκτηθούν όλες οι απαραίτητες επικοινωνιακές δεξιότητες ώστε ο kitchen manager να είναι έτοιμος να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει με επιτυχία την εξάλειψη κινδύνων κακής επικοινωνίας καθώς και την προετοιμασία περισσότερων πιάτων σε λιγότερο χρόνο.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, του Σεμιναρίου τα στελέχη θα είναι σε θέση να ορίσουν και να επιλέξουν έναν καθοδηγητικό τρόπο διοίκησης, να εφαρμόσουν ένα δίκαιο σύστημα αμοιβών και να γνωρίζουν πώς να επιλύουν προβλήματα που σχετίζονται με επιχειρηματικές αποφάσεις αποφεύγοντας τη δημιουργία εντάσεων στο χώρο εργασίας.
Θα μπορούν να πραγματοποιούν ορθές προβλέψεις επιχειρηματικών μεγεθών και να παίρνουν τις ορθές αποφάσεις σε προβλήματα για κάθε μονάδας εστίασης. Θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τη σχέση κοστολόγησης και απόδοσης καθώς και την ισορροπία μεταξύ κόστους και ποιότητας.
Το Πιστοποιημένο πρόγραμμα “TOP KITCHEN MANAGEMENT” με καταξιωμένους εισηγητές πανεπιστημιακούς και επαγγελματίες μάνατζερς, απευθύνεται σε επικεφαλής κουζίνας αλλά και σε όλα τα στελέχη του επισιτιστικού κλάδου που απασχολούνται σε:
- Ξενοδοχεία
- Εστιατόρια
- Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής
- Εργαστήρια Αρτοποιίας
- Catering –Νοσοκομεία
Να παρουσιάσει αναλυτικά, τις λειτουργίες του σύγχρονου Top Kitchen Management προτείνοντας μεθόδους και τεχνικές για την πιο αποτελεσματική άσκησή του.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα προβλήματα και δυσκολίες που ξεκινούν από τη διατήρηση των ισορροπιών στη ομάδα, την αποφυγή συγκρούσεών αλλά και στην σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού
Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι να είστε έτοιμος να αντιμετωπίσετε κάθε πιθανό ζήτημα ή πρόβλημα που θα προκύψει, και να το επιλύετε άμεσα χωρίς να διαταράσσεται η ισορροπία της ομάδας.
Πιστοποιημένες γνώσεις από τον Βρετανικό φορέα Πιστοποίησης NOCN.
- Οργάνωση χώρου εστίασης
- Ανάγκες και περιγραφή επαγγελματικών χώρων
- Οργάνωση, χωροταξία, εργονομία χώρων εργασίας και άσκηση διοίκησης σε:
- Σκάφος αναψυχής
- Ξενοδοχείο
- Catering
- Εστιατόριο, Ταβέρνα
- Ζαχαροπλαστεία
- Αρτοποιεία
- Αποτελεσματική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
- Εισαγωγή στο kitchen management
- Εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού
- Ο ρόλος του Ηγέτη
- Προγραμματισμός- Οργάνωση – Έλεγχος
- Αξιολόγηση της Απόδοσης προσωπικού – Παρακίνηση εργαζομένων
- Οργάνωση ομάδας-ρόλοι (Team Building)
- Διαχείριση της αλλαγής (change management)
- Καθοδηγητικό management
- Σωστή ανάθεση αρμοδιοτήτων –Τέσσερις τύποι
- Επιλογή προσωπικού
- Σχεδιασμός επιλογής προσωπικού
- Αξιολόγηση βιογραφικών
- Κριτήρια, Συνέντευξη
- Πρόσληψη και Αφομοίωση
- Δεξιότητες επικοινωνίας και ενδυνάμωσης
- Αποτελεσματική επικοινωνία με πελάτες
- Διαχείριση παραπόνων
- Διαχείριση εσωτερικών συγκρούσεων
- Διαχείριση Κρίσεων
- Διαχείριση εργασίας υπό πίεση
- Συναισθηματική νοημοσύνη
Επισημάνσεις:
Hμερομηνία έναρξης σεμιναρίου:
ή καλέστε στο
☎ 2103306030
Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου : e–learning
Κόστος σεμιναρίου: 200€ (συν 70€ κόστος πιστοποίησης)
Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:
Tag:GlobalCert